logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaMonobloc levegő-víz hőszivattyúk

Az AW-R32-M sorozat

Az AW-R32-M hőszivattyú-sorozat a legújabb technológiákat használja a maximális hatékonyság és a minimális környezeti hatás érdekében. Az egységek nagyon csendesek, a speciális kialakítású ventilátorok és a zaj árnyékolt kompresszor tárolónak köszönhetően.

Az R32 hűtőközegként az egységek nemcsak környezetbarátabbak, hanem még hatékonyabbak, mint más típusú hűtőközegeket használó egységek. A névben szereplő „M” monobloc, amely a beltéri és a kültéri egység közötti kapcsolatot írja le – ez egy hidraulikus csatlakozás, amely könnyebb telepítést tesz lehetővé.

Az egységeknek van egy kiegészítő fűtőeleme, amely tartalékként szolgál a víz elfagyásának megakadályozására a kültéri egységben. Tápegysége külön áll a hőszivattyúktól, és csak valódi vészhelyzetekben indul be. A fűtési teljesítmény 6–19 kW, és kétféle típus létezik. Az AWC-nek van egy kis beltéri vezérlődoboza, az AWT egy úgynevezett minden az egyben beltéri egység, víztartállyal a HMV előálíltásához. Az AWT tartalmazza az otthoni telepítéshez szükséges elemek nagy részét (váltószelep, tágulási tartály stb.).

Az Ön otthona számára az ES AW-R32-M hőszivattyú a jövő megoldása.

A hőszivattyúkról

 

Egy hatékony, jó minőségű hőszivattyú nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, természetesen jó hőszigetelés és hatékony hőleadó felületek mellett. Az ES hőszivattyú, a befektetett pénzének leggyorsabb megtérülését biztosítja. A svéd tervezési, gyártási és értékesítési tapasztalatok a mi klímánkon fokozottan garantálják ezt.

Önálló fűtési megoldásként is megállja a helyét -25*C fokig.

-25 °C-ig biztonságosan dolgozik, automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb megoldást. A készülék alkatrészei Európa vezető gyártóitól származnak – az inverteres kompresszorok kivételével, amelyeket a PANASONIC szállít. Az ES hőszivattyú a meglévő fűtési és HMV rendszerhez könnyen illeszthető, ezáltal energiahatékonnyá téve modernizálja azt.

A tartály nélküli levegő/víz hőszivattyú ideális megoldás olyan meglévő fűtési rendszer leváltásához, amely tartalmaz puffertárolót.