logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaMonobloc levegő-víz hőszivattyúk EVI-vel

ES AW levegő-víz hőszivattyúk EVI technológiával
AW 30, 45 & 90 kW Monoblock

A hőszivattyú a külső környezet enegiáját alakítja át hővé és használati melegvízzé a létesítmények számára.

A kültéri levegő energiájának átalakításával a rezsiköltségek környezettudatos módon csökkenthetők, ezzel egyidejűleg tökéletes beltéri klímát teremt. Az AW–EVI–M sorozatot úgy fejlesztették, hogy kiegészítsen, vagy lecseréljen egy meglévő fűtési rendszert.

Az AW–EVI–M sorozat a lehető legnagyobb energiamegtakarítás és a csendes működés érdekében lett fejlesztve.

Vezető gyártóktól származó alkatrészek,
valamint az okos vezérlés lehetővé teszi a magas megtakarítást és a csendes működést.
Minden AW–EVI–M sorozatú termék A++
energiaosztályba tartozik.

Kiváló minőségű leolvasztó – nano– bevonatú kültéri elpárologtató egység

A kültéri egységben nagy mennyiségű levegő kering, amiből energiát gyűjt. Ez jegesedést eredményez a hőcserélőn. A lecsapódó nedvesség a nano– bevonatnak köszönhetően gyorsabban távozik a kültéri egységből.

A fűtés teljes vezérlése
Az ES Nordflex rendszerhez csatlakoztatott hőszivattyúk helyileg vagy távolról is vezérelhetők okos eszközön, vagy laptopon keresztül. A felhasználóbarát felületen az összes szükséges beállítás elvégezhető.a
hatékony és problémamentes működés érdekében, valamint lekérdezhető a rendszer pillanatnyi állapota.

Tartsa meg a régi kazánt

Minden megfelelően megtervezett hőszivattyús rendszernek szüksége van tartalékra, hogy az év leghidegebb időszakaiban se maradjanak energia nélkül. Minden AW–EVI–M lehetővé teszi, hogy megtartsa a jelenlegi elektromos, olaj–, pellet–, vagy fatüzelésű kazánját. Ha a jelenlegi rendszere működik, tartsa meg
tartaléknak. Normál körülméynyek között a hőszivattyú teljesítményénak elegendőnek kell lennie, hogy a hőigény legalább felét biztosítsa a leghidegebb napokon is.

A dokkolható megoldás azt jelenti, hogy a hőszivattyú csatlakoztatható egy másik fűtőberendezéshez, ami egyedül is képes kielégíteni a hőigényt.
Ha a hőszivattyú képes fedezni a hőigény felét a leghidegebb napokon, akkor általában az év bármely napján képes a hőigény 80–90%–ára.

Részletes műszaki adatok

A hőszivattyúkról

Egy hatékony, jó minőségű hőszivattyú nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, természetesen jó hőszigetelés és hatékony hőleadó felületek mellett. Az ES hőszivattyú, a befektetett pénzének leggyorsabb megtérülését biztosítja. A svéd tervezési, gyártási és értékesítési tapasztalatok a mi klímánkon fokozottan garantálják ezt.

Önálló fűtési megoldásként is megállja a helyét -25*C fokig.

-25 °C-ig biztonságosan dolgozik, automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb megoldást. A készülék alkatrészei Európa vezető gyártóitól származnak – az inverteres kompresszorok kivételével, amelyeket a PANASONIC szállít. Az ES hőszivattyú a meglévő fűtési és HMV rendszerhez könnyen illeszthető, ezáltal energiahatékonnyá téve modernizálja azt.

A tartály nélküli levegő/víz hőszivattyú ideális megoldás olyan meglévő fűtési rendszer leváltásához, amely tartalmaz puffertárolót.