logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaES Hőszivattyú

A hőszivattyúkról

Prospektus:  https://bakocool.hu/wp-content/uploads/2022/10/ES-Product-Brochure-Hungarian-HU-200826-01.pdf

Egy hatékony, jó minőségű hőszivattyú nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, természetesen jó hőszigetelés és hatékony hőleadó felületek mellett. Az ES hőszivattyú, a befektetett pénzének leggyorsabb megtérülését biztosítja. A svéd tervezési, gyártási és értékesítési tapasztalatok a mi klímánkon fokozottan garantálják ezt.

Önálló fűtési megoldásként is megállja a helyét -25*C fokig.

-25 °C-ig biztonságosan dolgozik, automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb megoldást. A készülék alkatrészei Európa vezető gyártóitól származnak – az inverteres kompresszorok kivételével, amelyeket a PANASONIC szállít. Az Energy Save Hőszivattyú Kft. a meglévő fűtési és HMV rendszerhez könnyen illeszthető, ezáltal energiahatékonnyá téve modernizálja azt.

A tartály nélküli levegő/víz hőszivattyú ideális megoldás olyan meglévő fűtési rendszer leváltásához, amely tartalmaz puffertárolót.

Mi is az a hőszivattyú?

Mielőtt belemennénk a különböző fűtési rendszerek összehasonlításába, célszerű tájékozódnunk, hogy mi is az a hőszivattyú. A hőszivattyú technológia alapja a levegőből, természetes vízből, talajvízből vagy a földből nyert energia hasznosítása. Környezetbarát és korszerű technológia az otthonunk fűtéséhez, hűtéséhez és melegvíz-ellátásához szükséges hőenergia előállítására. A levegő-víz hőszivattyú telepítése mind közül a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. Ugyanakkor ez a típus alkalmazható új építés esetén, de felújításkor, fűtéskorszerűsítés során utólag is könnyen beépíthető. Bővebb információt a hőszivattyú működéséről és típusairól ezen az oldalon találhat.