logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaRozsdamentes bútorok

Az olyan rozsdamentes – mindenekelőtt saválló és egyéb lemezalapanyag felhasználásával készült – bútorok, amelyeket mindenekelőtt a munkaasztalok, faliszekrények, nagykonyhai mosogatók, falipolcok, állványok, elszívóernyők és neutrális pultok jelentenek, kiváló választás lehet vállalkozásoknak és magánembereknek egyaránt. Nem kizárólag azért, mert a rozsdamentes bútorok minőségi és ezzel együtt hosszú élettartamú berendezések. Kifejezetten esztétikus berendezési tárgyaknak számítanak küllemi szempontból is.

Előnyök, felhasználhatóság és a kiválasztás szempontjai…

A rozsdamentes bútorok mindenben megfelelnek nemcsak a magánlakások forgalmas konyhái által támasztott követelményeknek, de a vendéglátó ipari- és a széles értelemben vett vendéglátóegységek helyiségeiben jelentkező nagyfokú konyhai igénybevételeknek is. Ráadásul az egyes kategóriákon belül – önmagában már kiosztás, küllem, terhelhetőség, anyagvastagság alapján is – a legkülönbözőbb termékkonstrukciókkal találkozunk, és itt elég a konyhatér optimális kihasználásához elengedhetetlen kiegészítőkben rejlő lehetőségekre gondolnunk.

A rozsdamentes asztaloktól a tálca- és árumozgatás eszközeinek változatos világáig…

Rozsdamentes asztalok kínálata között már első nekifutásra is számos olyan változatot és kialakítást találunk – legyen szó szimpla rozsdamentes asztalról, esetleg alsó polcos kialakítással rendelkező vagy éppen hulladékledobó nyílással is ellátott nagykonyhai asztalról – amelyek megfelelhetnek speciális igényeinknek. A rozsdamentes asztalok ráadásul statikai értelemben garantáltan stabil asztalok, amelyek nélkülözhetetlen eszközei a nagy terhelhetőséget is feltételező gyors konyhai munkavégzésnek. Alapanyagok, tányérok és edények tárolására nincs elég rendelkezésre álló hely a raktárban, a nagykonyhában esetleg a főzőtér vonatkozó részében? A rozsdamentes bútorok tervezésére és gyártására specializálódott vállalkozások a konyhatér optimális kihasználásával járó kihívásokra is gondoltak. Ez az a terület ugyanis, amely – magánlakásokban és vendéglátóegységekben egyaránt – szintén visszatérő és állandó probléma, valamint amelyek megoldására szintén csak a rozsdamentes fémből készült állványok, fix vagy éppen állítható falipolcok jelenthetnek megoldást. A rozsdamentes acélból készült elszívóernyők szintén azok közé a termékek közé tartoznak, amelyek együtt garantálják a nagy gőz- és füsttartalmú környezetekben realizálódó optimális teljesítményű elszívást, valamint az ugyancsak igényes kialakítást. Magánszemélyként vagy vendéglátóegység tulajdonosaként nem spórolhatjuk meg a rozsdamentes bútorok által nyújtott praktikusságot.

A termékek teljes felülete a szállításkor és szereléskor felmerülő karcolások elkerülése érdekében műanyag fóliával védett.