logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaMonobloc levegő-víz hőszivattyúk

Az AW-R32-M sorozat

Az AW-R32-M hőszivattyú-sorozat a legújabb technológiákat használja a maximális hatékonyság és a minimális környezeti hatás érdekében. Az egységek nagyon csendesek, a speciális kialakítású ventilátorok és a zaj árnyékolt kompresszor tárolónak köszönhetően.

Az R32 hűtőközegként az egységek nemcsak környezetbarátabbak, hanem még hatékonyabbak, mint más típusú hűtőközegeket használó egységek. A névben szereplő „M” monobloc, amely a beltéri és a kültéri egység közötti kapcsolatot írja le – ez egy hidraulikus csatlakozás, amely könnyebb telepítést tesz lehetővé.

Az egységeknek van egy kiegészítő fűtőeleme, amely tartalékként szolgál a víz elfagyásának megakadályozására a kültéri egységben. Tápegysége külön áll a hőszivattyúktól, és csak valódi vészhelyzetekben indul be. A fűtési teljesítmény 6–19 kW, és kétféle típus létezik. Az AWC-nek van egy kis beltéri vezérlődoboza, az AWT egy úgynevezett minden az egyben beltéri egység, víztartállyal a HMV előálíltásához. Az AWT tartalmazza az otthoni telepítéshez szükséges elemek nagy részét (váltószelep, tágulási tartály stb.).

Az Ön otthona számára az ES AW-R32-M hőszivattyú a jövő megoldása.