logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaES V8 levegő-víz hőszivattyúk beépített HMV tartállyal Split

ES V8 levegő-víz hőszivattyúk beépített HMV tartállyal

AWST-R32-S 6, 9 és 12 kW Split sorozat beépített HMV tartállyal

ES Lég/víz hőszivattyúk AWST-R32-S split sorozata a külső környezet enegiáját alakítja át hővé és használati melegvízzé a létesítmények számára.

A kültéri levegő energiájának átalakításával a rezsiköltségek környezettudatos módon csökkenthetők, ezzel egyidejűleg tökéletes beltéri klímát teremt.

Az AWST-R32-S célja egy meglévő hőforrás helyettesítése vagy kiegészítése, illetve új telepítésekhez is használják, általában az energiafogyasztást 60-80%-kal csökkenti. A beltéri egység elegáns kialakítású, tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba. Az egység tetején az összes csatlakozás könnyen elérhető. Maximális energia megtakarításra és a csendes működésre tervezték. Az AW-R32-S sorozat összes típusa A+++ minősítést kap alacsony hőmérsékletű alkalmazásokban és A++ minősítést magas hőmérsékletű alkalmazásokban.

Vezérlőrendszer
Az egység egy teljes fűtési/hűtési/melegvíz központ 60×65 cm-es padlóterületen. A beépített 250 literes tartály elegendő melegvizet biztosít a legtöbb háztartás számára.  A nagy csapprofil és a magas hatékonyság 60-70%-kal csökkenti egy zuhanyzás költségeit. Biztonsági szelepkészlettel, 11 literes tágulási tartállyal, erőteljes A-osztályú vízszivattyúval, amely képes legtöbb családi ház fűtési rendszert üzemeltetni, illetve termosztatikus melegvíz-keverő szeleppel is rendelkezik. Az időjárást követő vízhőmérséklet-beállítás, a belső helyiségérzékelővel kombinálva, minden szükséges hőmérséklet szabályozást automatikusan biztosít az legtöbb épülethez.

Növelje megtakarításait
A vezérlőrendszer automatikusan vált az üzemmódok között a beállításoknak megfelelően. Optimalizálhatja a működést a saját életritmusához igazítva, például tárolhat több meleg vizet, amikor az áramár alacsony, csökkentheti a hőmérsékletet, amikor senki sincs otthon különböző napszakokban minden nap, a hét mind a 7 napján. Az üzemeltetést végezheti egy rendszer szolgáltató is, aki képes irányítani a hőszivattyút és optimalizálni a rendelkezésre álló energia felhasználást a rendszerben.

A split rendszer előnye, hogy nincs vízvezeték a házon kívül, és nincs szükség speciális hűtőfolyadék-védelemre, amely csökkenti a hatékonyságot. Ez fontos olyan területeken, ahol az áramhálózat nagyobb mértékben kitett az időjárási viszontagságoknak és gyakoriak a meghibásodások. A vékony hűtőcsövek könnyebben elhelyezhetőek és szigetelhetőek. Az automatikus és ön-tanuló leolvasztási funkció, a nanobevonattal kombinálva, minimalizálja a leolvasztási időt és növeli a hatékonyságot. Különböző fűtési rendszerek különböző hőmérsékleteket igényelnek, például padlófűtés és radiátorok. Az AWST-R32-S lehetőséget biztosít két fűtési görbének beállítására, ha két különböző fűtési rendszere van otthonában. Ha a hőmérséklet csökken, a hőszivattyú automatikusan növeli a vízhőmérsékletet a magasabb hőveszteség megelőzése érdekében az épületben. Ha szükség van további teljesítményre, az integrált tartalék elektromos fűtőelemeket használják.