logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaES V8 HMV Tartály nélküli levegő-víz hőszivattyúk Split

ES V8 HMV Tartály nélküli levegő-víz hőszivattyúk

AWH-R32-S 6, 9 és 12 kW Split sorozat

A hőszivattyú a külső környezet energiáját alakítja át hővé és használati melegvízzé a létesítmények számára.

A kültéri levegő energiájának átalakításával a rezsiköltségek környezettudatos módon csökkenthetők, ezzel egyidejűleg tökéletes beltéri klímát teremt.

AWH-R32-S Hydroboxot úgy tervezéték, hogy kiegészítsen egy meglévő hőforrást, ahol az eredeti hőforrást tartják tartaléknak vagy csúcsterhelés esetére, és általában 60-80%-kal csökkenti a fűtési energiafogyasztást. A beltéri egység elegáns kialakítású, tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba, kis mérete pedig könnyű elhelyezhetővé teszi. A maximális energia megtakarítás és a csendes működés biztosítása érdekében vezető beszállítóktól származó alkatrészeket használ (lásd táblázat), és intelligens vezérléssel nagy energiamegtakarítás és halk működés válik lehetővé. Az AW-R32-S sorozat összes típusa A+++ minősítést kap alacsony hőmérsékletű alkalmazásokban és A++ minősítést magas hőmérsékletű alkalmazásokban.

Vezérlőrendszer
Az egység egy „dokkolási” megoldás, amely könnyen csatlakoztatható az összes ismert fűtési rendszer pufferjéhez, ahol vagy főfűtésként működhet, vagy más vezérlők kiszolgálójakéntt. Automatikus fűtés/hűtés/melegvíz vezérlése van, amely váltani tud az üzemmódok között és szabályozhatja az elterelőszelepeket, 3 tartalékfűtő eszközt és 2 hőmérsékleti zónát. Egy erős A osztályú vízszivattyú, amely képes működtetni a legtöbb családi ház fűtési rendszerét, vagy képes biztosítani megfelelő nyomást egy puffer tartályához. Az időjárást követő vízhőmérséklet-beállítás, a belső helyiségérzékelővel kombinálva, minden szükséges hőmérséklet szabályozást automatikusan biztosít az legtöbb épülethez.

Növelje megtakarításait
A vezérlőrendszer automatikusan vált az üzemmódok között a beállításoknak megfelelően, és alkalmazkodik az áramköltség óránkénti változásához. Optimalizálhatja a működést a saját életritmusához igazítva, például tárolhat több meleg vizet, amikor az áramár alacsony, csökkentheti a hőmérsékletet, amikor senki sincs otthon különböző napszakokban minden nap, a hét minden napján. Állíthat be egy tetszőleges időpontot a külső meleg víz tartály heti fertőtlenítéséhez, stb. Az üzemeltetést végezheti egy rendszer szolgáltató is, aki képes irányítani a hőszivattyút és optimalizálni a rendelkezésre álló energia felhasználást a rendszerben.

A split rendszer előnye, hogy nincs vízvezeték a házon kívül, és nincs szükség speciális hűtőfolyadék-védelemre, amely csökkenti a hatékonyságot. Ez fontos olyan területeken, ahol az áramhálózat nagyobb mértékben kitett az időjárási viszontagságoknak és gyakoriak a meghibásodások. A vékony hűtőcsövek könnyebben elhelyezhetők és szigetelhetők. Az automatikus és ön-tanuló leolvasztási funkció, a nanobevonattal kombinálva, minimalizálja a leolvasztási időt és növeli a hatékonyságot. Különböző fűtési rendszerek különböző hőmérsékleteket igényelnek, például padlófűtés és radiátorok. Az AWH-R32-S lehetőséget biztosít két fűtési görbének beállítására, ha két különböző fűtési rendszere van otthonában. Ha a hőmérséklet csökken, a hőszivattyú automatikusan növeli a vízhőmérsékletet a magasabb hőveszteség megelőzése érdekében az épületben. Ha további energia szükséges, az integrált vezérlőrendszer képes irányítani 3 különböző fűtési forrást, amelyek a kiválasztott sorrendben indulnak el.