logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaES V8 HMV Tartály nélküli levegő-víz hőszivattyúk​ Monoblokk

ES V8 levegő-víz hőszivattyúk

AWC-R32-M 6, 9, 12, 15 és 19kW tartály nélküli Monoblokk sorozat

 

ES Levegő/víz hőszivattyúk AWC-R32-M monoblock sorozata a külső környezet energiáját alakítja át hővé és használati meleg vízzé.

A kültéri levegő energiájának átalakításával a rezsiköltségek környezettudatos módon csökkenthetők, ezzel egyidejűleg tökéletes beltéri klímát teremt.

Az AWC-R32-M célja egy meglévő hőforrás helyettesítése vagy kiegészítése, illetve új telepítésekhez is használják. A beltéri egység elegáns kialakítású, tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba. Az egység tetején az összes csatlakozás könnyen elérhető.

Maximális energia megtakarításra és a csendes működésre tervezték.
A vezető beszállítók komponenseinek felhasználásával (lásd a táblázatot) és az okos vezérlés segítségével nagy energiamegtakarítás és csendes
működés válik lehetővé. Az összes AW-R32-M sorozatú termék A+++ besorolást kapott.

Egyszerű és költséghatékony telepítés
A monoblockos rendszerekben, a kültéri egység zárt hűtőközeg-áramkört és hőcserélőt tartalmaz. A kültéri egységet közvetlenül csatlakoztathatja a

fűtési rendszerhez, így telepítés közben nem szükséges klímaszerelő közreműködése. Az automatikus és öntanuló leolvasztás funkció, kombinálva a nano-
bevonatos párologtatóval, a leolvasztási időt minimálisra csökkenti és növeli a hatékonyságot.

Vezérelje fűtési rendszerét.
Az AWC-R32-M helyben vagy távolról is vezérelhető okostelefonon vagy számítógépen keresztül. Végezze el az összes szükséges beállítást a hatékony, problémamentes működés érdekében az új, felhasználóbarát érintőképernyő segítségével. Még akkor is, ha nincs otthon, teljes irányítást biztosíthat fűtési rendszere felett okostelefonján vagy számítógépén keresztül.

 

Két fűtő kör
Az AWC-R32-M egy fűtőkört használ annak érdekében, hogy állandó beltéri hőmérsékletet biztosítson, függetlenül a külső hőmérséklettől. Amikor a külső hőmérséklet csökken, a hőszivattyú emeli a víz hőmérsékletét a fűtési rendszerben, és fordítva, amikor a külső hőmérséklet emelkedik. Különböző fűtési rendszerek különböző hőmérsékleteket igényelnek, például padlófűtés és radiátorok esetén. Az AWC-R32-M lehetőséget biztosít két fűtő kör beállítására, ha két különböző fűtési rendszer van otthonában. Két fűtő körrel még több energia megtakarítása lehetséges, és néhány esetben alkatrészköltségeket is megtakaríthat, amelyeket egyébként a rendszerbe kellene telepíteni.

Fejlessze rendszerét az AWC-R32-M-mel!
Minden megfelelően méretezett hőszivattyús rendszernek szüksége van tartalékra a leghidegebb napokon. Az AWC-R32-M hibrid rendszerekben való működésre tervezett, együtt működik mindenféle fűtési rendszerrel. Ha meglévő kazánja működik – tartsa meg tartaléknak.