logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaSRBBSD 529I LIEBHERR hűtőszekrény


909 991 Ft Bruttó ár // nettó 716 528 Ft + ÁFA (27%)


LIEBHERR 5 év garancia
Gyártó: LIEBHERR

Típus: SRBBSD 529I

Méretek: 60 cm x 186 cm x 68 mm


Nyomtatás

Leírás

LIEBHERR SRBBSD 529I Hűtőszekrény leírása

BioFresh + HydroBreeze

Úgy kívánja hűteni a gyümölcsöket és a zöldségeket, akár a profik? A HydroBreeze le fogja nyűgözni: a hideg köd a rekeszben uralkodó, kicsivel 0 °C feletti hőmérséklettel együtt biztosítja az élelmiszerek extra hosszú eltarthatóságát. Emellett nagyszerű látványt nyújt. A HydroBreeze 90 percenként bekapcsol 4 másodpercre, ajtónyitás esetén pedig 8 másodpercre.

Fruit & Vegetable rekesz

Ropogós saláta vagy eper: az érzékeny élelmiszerek különleges törődést igényelnek, hogy tovább frissek maradjanak. Erről gondoskodnak a BioFresh rekeszek. A „Fruit & Vegetable rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet. A tartós páratartalomnak és szoros zárásnak köszönhetően itt különösen jól érzik magukat a csomagolatlan gyümölcsök és zöldségek. Semmit nem kell beállítania.

Meat & Dairy rekesz

Szeretné, ha a borjúfilé vagy a tej sokáig friss maradna? A BioFresh rekeszekkel ez nem probléma. A „Meat & Dairy rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

InfinitySpring

Friss, hűs ivóvizet biztosító forrás a konyhában: mesébe illően hangzik, pedig éppen ilyen az InfinitySpring. A vízadagoló csepegésgátló csapjából friss, hideg vizet engedhet. Egyszerűen csak működtesse a panelt a kancsóval vagy az üveggel, és élvezze a frissítő vizet. Így nem kell vizespalackokat vásárolnia, ráadásul fenntarthatóan cselekszik környezetvédelmi szempontból.

Integrált SmartDeviceBox

Liebherr készüléke a konyhában áll – de ha szeretné, bármikor csatlakozik az internethez. Az integrált SmartDeviceBox tálcán kínálja az okosotthonok összes előnyét. Egyszerűen csak csatlakoztassa és kapcsolja be az eszközt, majd kösse össze Liebherr készülékét wifin keresztül a hálózattal.

Hangulatvilágítás

A fény hangsúlyt ad a dizájnnak – akárcsak hangulatvilágításunk a hűtőszekrénynek. A körbefutó világítás különleges hangsúlyokat teremt a belső térben. A dizájnos SmartSteel hátsó fallal, valamint a magas fényű fekete ventilátorral együtt hangulatos környezet jön létre.

 

BetterWay – Fenntartható termékeink logója a MediaMartktnál

A BetterWay segítségével könnyen megtalálhatod fenntartható termékeinket. Fontos, hogy csak azok a termékek kaphatnak BetterWay logót, amelyek megfelelnek bizonyos fenntarthatósági kritériumoknak, mint például az energiahatékonyság, károsanyag-kibocsátás, felhasznált anyagok és újrahasznosíthatóság. Ebben független vizsgálószervezetek és tanúsítást végző külső intézmények segítenek minket, akik ellenőrzik, hogy a termékek megfelelnek-e az előírt követelményeknek. Így biztosítjuk, hogy a fenntarthatónak minősített termékünk tényleg fenntartható legyen.

További információt itt találsz: https://www.mediamarkt.hu/hu/shop/betterway.html

LIEBHERR SRBBSD 529I Hűtőszekrény tulajdonságai

Technikai jellemzők

Termék típusa: Hűtőszekrény
Felépítés: Szabadonálló készülék

Hűtőrekesz

Leolvasztás a hűtőtérben: Automatikus
Rekeszek száma (hűtő): 3
Ajtórekeszek száma: 5
Polcok száma (hűtő): 6
Polc anyaga: Üveg

Kialakítás

Palacktartó: Igen
Ajtók száma: 1
Belső világítás: Igen
Applikáció kompatibilitás: Igen
Különleges jellemzők: InteriorFit, érintőkijelző, LightTower, SoftTelescopic, VarioSafe, Emlékeztető, Cleaning mód, Party mód, Night mód, Vakáció mód, SuperCool, Sabbat mód, FreshAir aktívszénszűrő, FlexSystem

Kijelző/vezérlés

Kijelző: LCD TFT
Hőmérséklet figyelmeztető funkció: Igen

Általános jellemzők

Méretek (Szé / Ma / Mé): 60 cm x 186 cm x 68 cm
Szín: Fekete
Kábelhossz: 2 m
Szélesség: 60 cm
Magasság: 186 cm
Mélység: 68 cm
Állítható lábak: Igen
Tömeg: 82.2 kg
Doboz tartalma: Készülék, használati útmutató
Jogi megjegyzések: A jótállási szabályokra („garancia”) vonatkozó általános tájékoztatót a részletes termékoldal „Jótállási idő” rovatában találja.
Jótállási idő: Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Energiafogyasztási adatok (EU 2017/1369)

Energiahatékonysági osztály (EU 2017/1369): D
EU Energy Efficiency Scale (EU 2017/1369): A-G
Típus (felépítés): Szabadon álló
Teljes térfogat: 387 l
Zajkibocsátási érték: 35 dB(A)
Zajkibocsátási osztály (EU 2017/1369): B
Éves energiafogyasztás (kWh/a): 134 kWh
Klíma osztály: extended temperate, Mérsékelt, Szubtrópusi, Trópusi
Fényforrás típusa: LED
Fényforrás energiahatékonysági osztálya: F