logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaRBE 5220 LIEBHERR Egyajtós hűtőszekrény

Kérje egyedi árajánlatunkat!


LIEBHERR 5 év garancia
Gyártó: LIEBHERR

Típus: RBE 5220

Méretek: 1855 x 597 x 675 mm


Nyomtatás

Leírás

RBE 5220 LIEBHERR Egyajtós hűtőszekrény

Liebherr Re 5220 Plus Szabadonálló hűtőszekrény | 399l | 185,5 cm magas | 59.7 cm széles | Fehér

LIEBHERR RBE 5220 Hűtőszekrény leírása

Fruit & Vegetable rekesz

Ropogós saláta vagy eper: az érzékeny élelmiszerek különleges törődést igényelnek, hogy tovább frissek maradjanak. Erről gondoskodnak a BioFresh rekeszek. A „Fruit & Vegetable rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet. A tartós páratartalomnak és szoros zárásnak köszönhetően itt különösen jól érzik magukat a csomagolatlan gyümölcsök és zöldségek. Semmit nem kell beállítania.

Meat & Dairy rekesz

Szeretné, ha a borjúfilé vagy a tej sokáig friss maradna? A BioFresh rekeszekkel ez nem probléma. A „Meat & Dairy rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet, ami ideális feltételeket teremt az érzékeny élelmiszerek tárolásához. A legjobb az egészben: minden tökéletesen be van állítva gyárilag az azonnali használathoz, Önnek már csak élveznie kell a frissességet.

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Érintőkijelző

Valóban megérint: az érintőkijelző segítségével egyszerűen és könnyedén kezelheti Liebherr készülékét. A kijelzőn valamennyi funkció áttekinthetően elrendezett. Finom érintéssel könnyen kiválaszthatja például a funkciókat, vagy ellenőrizheti a hűtőkészülék aktuális hőmérsékletét.

White

Egyszerű, klasszikus, minőségi: Fényesre fehérre lakkozott felületével a Liebherr különösen jól illik a letisztult környezetbe – így trendeken és divatokon átívelően, időtlenül szép és funkcionális marad. A fehér felület masszív és könnyen tisztítható. Hogy az Ön Liebherr készüléke sok éven át olyan szép maradjon, amilyen most.

Süllyesztett fogantyú

Különleges és funkcionális: A függőlegesen végigfutó, ergonomikus süllyesztett fogantyúnak köszönhetően a készülék kényelmesen és könnyedén nyitható. A modern és letisztult dizájn lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést egy fogantyúmentes konyhába.

 

LIEBHERR RBE 5220 Hűtőszekrény tulajdonságai

Technikai jellemzők

Termék típusa:
Hűtőszekrény
Felépítés:
Szabadonálló készülék
Cikkszám:
1388986

Hűtőrekesz

Hűtőrekeszek teljes térfogata:
382 l
Leolvasztás a hűtőtérben:
Automatikus
Rekeszek száma (hűtő):
2
Ajtórekeszek száma:
4
Polcok száma (hűtő):
8
Polc anyaga:
Üveg

Kijelző/vezérlés

Kijelző:
LC monokróm
Hőmérséklet figyelmeztető funkció:
Igen

Általános jellemzők

Méretek (Szé / Ma / Mé):
60 cm x 186 cm x 68 cm
Szín:
Fehér
Kábelhossz:
2 m
Állítható lábak:
Igen
Tömeg:
70 kg