Leírás
A készülék saját edényeiben előre lefagyasztott készítmények (öntet, szósz, fagylalt, krém, zöldség, gyümölcs stb.) speciális eljárással történő, közvetlen a tálalást megelőző krémesítésére, habosítására és adagolására alkalmas. Színes grafikus kijelző, három üzemmód: mélyhűtött-termék-feldolgozás („pakotizálás”) ismétlő funkcióval (ÚJ) és titán-nitrid bevonatú késsel, aprítás, habosítás. Tizedadagok készítésének lehetősége, túlnyomásos és nyomás nélküli üzemmód, beállítható mennyiség és ismétlések száma a habosító üzemmódban, öblítő- és tisztítóprogramok, automatikus nyomáskiegyenlítés a ciklus végén, új szénkefe nélküli motor 5 év garanciával.
Paraméterek: ideális termékhőmérséklet: -20 / -22 °C ; túlnyomás: 1.2 bar, fordulatszám: 2000/perc; edények bruttó/nettó űrtartalma: 1/ 0.8 liter. A készülék (kiegészítőkkel) alkalmas aprításra, krémek, pesto, pástétomok és minden olyan termék előállítására, amely aprítást és egyneműsítést igényel.
Tartozékok: 1 db rozsdamentes acél „pakotizáló” kés, 1 db késtartó és tömítőbetét, 1 db tisztítókészlet, 1 db öblítőbetét, 2 db edény fedéllel, 1 db spatula, 1 db edénytartó csésze, receptkönyv.
Rendelhető kiegészítők: 4 db-os edénykészlet, aprító-habosító készlet, titán-nitrid (növelt felületi keménységű, aranysárga színű) „pakotizáló” kés, kijelzővédő fólia
Minden tartozék csereszabatos az elsőgenerációs PacoJet modellel.
TERMÉKJELLEMZŐK:
- Külső méretek
(szé x mé x ma): 180 x 360 x 500 mm
- Űrtartalom: 0,8 liter
- Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
- Nettó súly: 18 kg
- Hűtéstartomány: -20…-22 °C
- Fordulatszám (RPM): 2000