logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaIRC 3950 LIEBHERR Beépíthető egyajtós hűtőszekrény

Kérje egyedi árajánlatunkat!


LIEBHERR 5 év garancia
Gyártó: LIEBHERR

Típus: IRC 3950

Méretek: 880 x 560 x 550 mm


Nyomtatás

Leírás

Általános jellemzők
A csomagolás bútorlapot nem tartalmaz :!
Típus Egyajtós hűtőszekrény
Szín Fehér
Márka Liebherr
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás  3+2 év
Energiaosztály  C
 
 
 
Hűtőtér térfogat (L) 136
 
 
Zajszint 29 dB
 
Méretek
Szélesség
56 cm
Magasság
87 cm
Mélység
55 cm
Professzionális kis beépíthető hűtőszekrény, melyet észre se fog venni működés közben, és extra tulajdonságai kiemelekedőek.
 
EasyFresh

EasyFresh

EasyFresh-rekeszünk garancia az élelmiszerek otthoni frissességére. Optimális tárolásról gondoskodik, legyen szó csomagolatlan gyümölcsről vagy zöldségről. Az élelmiszerek révén megnő a páratartalom a rekeszben a szoros záródásnak köszönhetően. Ezáltal sokáig frissek maradnak az élelmiszerek.

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Touch & Swipe kijelző

Touch & Swipe kijelző

Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.

SoftSystem

SoftSystem

A reggelitől az éjszakai nassolásig számos alkalom kínálkozik a hűtőszekrény kinyitására, majd zárására. Liebherr készüléke felkészült erre: a SoftSystem révén finoman, biztonságosan, könnyen és halkan záródik a hűtőszekrény ajtaja. Közben az ajtó belsejében tárolt palackok stabilan állnak – semmi nem zörög és koccan.

UltraSilent

UltraSilent

Erről a Liebherr termékről még bizonyára sosem hallott – hiszen annyira halk, mint talán egyetlen más hűtőszekrény sem. Fokozottan zajcsökkentett kivitelének köszönhetően „hallatlanul” csendes. Nagyfokú zajmentessége még a leghalkabb hűtőkészülékekkel összehasonlítva is új mércét állít.

LED-es mennyezetvilágítás

LED-es mennyezetvilágítás

A LED-es mennyezetvilágítás felülről világítja meg a belső teret, így könnyedén áttekintheti élelmiszereit. Külön fénypont: a LED-ek az üveglapok előtt vannak elhelyezve, hogy egy teli hűtőszekrényt is jól megvilágítsanak.

VarioSafe

VarioSafe

Joghurtospoharak, lekvárosüvegek vagy tubusok – áttekinthető helyet keres az efféle kisebb élelmiszereknek? Liebherr készülékében ezt a helyet úgy hívják: VarioSafe. Egyrészt rendet teremt, másrészt sokoldalúan variálható. A kétféle magasságban állítható VarioSafe egyszerűen elhelyezhető a hűtőszekrényben ott, ahová a legjobban passzol.

Ajtópolcok

Ajtópolcok

Biztonságos tárolóhelyet keres az italok vagy az élelmiszerek számára? Ugyanakkor könnyen el is szeretné azokat érni? Állítható magasságú ajtópolcaink e két előnyt kínálják – a biztonsági üvegből és nemesacél rácsokból álló elemeknek köszönhetően. A mozgatható és kivehető palacktartó pedig gondoskodik a palackok stabilitásáról.

Osztható üveglap

Osztható üveglap

Kancsó vagy magas edények hűtőszekrényben való tárolásához senki nem szeretne mindjárt egy egész üveglapot kivenni. Miért is kellene? Hiszen itt van az osztható üveglap: az üveglap elülső fele egyszerűen betolható a hátsó része alá. Így elöl lehetőség nyílik magas edények behelyezésére, ugyanakkor elegendő hely marad más élelmiszerek számára.

Üveglapok kényelmes magasságállítással

Üveglapok kényelmes magasságállítással

Nagy edényt szeretne elhelyezni a hűtőszekrényben? Akkor egyszerűen csak módosítsa az üveglapok magasságát. A kényelmes magasságállításnak köszönhetően ez gyorsan és egyedi módon megoldható – akár a lapokon lévő élelmiszerekkel együtt.

EnergySaver

EnergySaver

Egyszerre szeretne energiát és pénzt spórolni? Liebherr készüléke segít ebben – az energiatakarékos üzemmóddal. Ha aktiválja az EnergySaver funkciót, az alaphőmérséklet két fokkal megemelkedik. Liebherr készülékének így még kevesebb áramra van szüksége – az élelmiszerek pedig frissek maradnak.

Kijelzőzár

Kijelzőzár

Egy világító kijelző mágnesként vonzza a gyermekkezeket – azt Liebherr készüléke is tudja. Erre jó a kijelzőzár, amely megakadályozza, hogy véletlenül módosítsák a beállításokat a hűtőszekrényén. Természetesen a kijelzőzár egyszerűen ki is kapcsolható.

Áramkimaradási riasztás

Áramkimaradási riasztás

Liebherr készüléke az élelmiszerek igazi védőangyala: áramkimaradás esetén megbízhatóan jelez. A riasztás nemcsak hallható, hanem látható is. A kijelző mutatja az elért legmagasabb hőmérsékletet a fagyasztórészben. Szükségtelen riasztásra azonban soha nem kerül sor: ha rövid áramkimaradás esetén nem emelkedik meg kritikus mértékben a hőmérséklet, a riasztás elmarad.

HolidayMode

HolidayMode

Elutazik? Küldje szabadságra Liebherr készülékét is: HolidayMode esetén a ventilátor és a SuperCool lekapcsol, hűtőszekrénye pedig +15 °C-ra szabályozza a hőmérsékletét. Ezzel áramot spórol, ugyanakkor megakadályozza a kellemetlen szagokat. A fagyasztórész természetesen bekapcsolva marad.

SuperCool

SuperCool

Szeretné, hogy hűtőszekrénye akkor is tartsa az optimális hőmérsékletet, ha tűző naptól meleg piaci termékeket helyez el benne? Erre jó a SuperCool: miután aktiválta a funkciót, Liebherr készüléke növeli a teljesítményét, hogy a friss élelmiszerek is lehűljenek. A SuperCool ezután automatikusan lekapcsol – legkésőbb azonban 12 óra elteltével.

Ajtóriasztás

Ajtóriasztás

A Liebherr ajtóriasztási funkciója ügyel arra, hogy ne fogyasszon feleslegesen energiát és ne romoljanak meg az élelmiszerek: villogó fénnyel és figyelmeztető hanggal jelzi, ha túl sokáig nyitva marad a hűtőszekrény ajtaja. Azt viszont Ön dönti el, hogy mi a „túl sokáig”: az ajtóriasztás a beállítástól függően 1, 2 vagy 3 perc után aktiválódik.

SabbathMode

SabbathMode

Sabbat napján minden pihen – ez igaz az elektromos készülékekre is. Liebherr készüléke tekintettel van erre. SabbathMode esetén a hűtőszekrény teljes világítása kikapcsol, akárcsak az összes hang, zaj és a kijelző. A SabbathMode 80 óra elteltével kikapcsol.

3-as palacktartó

3-as palacktartó

A palackok garantáltan a helyükön maradnak: a 3-as palacktartóval három palack tárolható vízszintesen a hűtőszekrényben. A palacktartó mindegyik üveglapra ráilleszthető, ezáltal rendkívül rugalmasan használható. Ha más módon kívánja használni a helyet, egyszerűen csak vegye ki a tartót a hűtőszekrényből.

VarioBox

VarioBox

Hová tettem az élesztőt? Hol van a tubusos mustár? A VarioBoxok segítenek abban, hogy az apró dolgokat is könnyedén megtalálja a hűtőszekrényben: ezek a boxok gondoskodnak az áttekinthetőségről és a rendről. Mivel átlátszóak, azonnal látható, mi van bennük. A VarioBoxok könnyen kihúzhatók – az ütközőnek köszönhetően pedig egészen biztos, hogy nem a földön végzik.

Vajasdoboz

Vajasdoboz

Egy vajasdobozzal szemben is lehetnek magas elvárásai: egy ilyen doboznak jól kell kinéznie és pontosan illeszkednie a hűtőszekrény ajtajának belsejébe. Az átlátszó fedélen keresztül mindig láthatja, mennyi vaj áll még rendelkezésre. Ezenkívül a mosogatógépben mosható fedél és az alsó rész olyan jól illeszkedik, hogy a doboz egy kézzel is hordozható a fedélnél fogva.

Cserélhető ajtótömítés 

Cserélhető ajtótömítés 

Úgy látja, hogy Liebherr készülékének ajtótömítését néhány év elteltével cserélni kell? Ezt önállóan is egészen egyszerűen elvégezheti: a cserélhető ajtótömítés néhány kézmozdulattal eltávolítható, és az új tömítés ugyanilyen könnyen behelyezhető. Így a hűtőszekrény ezen alkatrésze is mindig makulátlanul tiszta és higiénikus.

Mosogatógépben mosható felszereltség

Mosogatógépben mosható felszereltség

Liebherr készülékének felszereltsége duplán praktikus: Egyrészt segít a napi használatban, másrészt könnyen tisztítható. Tisztításra szorul a vajasdoboz, a FlexSystem vagy a jégkockatartó? Egyszerűen csak helyezze be őket a mosogatógépbe. Így több ideje marad másra.

 

Energiahatékonysági osztályC
Energiafogyasztás 24 óra alatt0,164 kWh / 24 óra
Energiafogyasztás évente60 kWh/a
KlímaosztálySN-T
Zajszint29 dB
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztályA
Feszültség220-240 V ~
Frekvencia50-60 Hz
Teljesítményigény1,2 A
Kezelésérintésre és csúsztatásra reagáló képernyő
Hőmérsékleti zónák száma1
Szabályozható hűtőkörök száma0
Gyerekbiztosítás 
Hőmérsékletjelzőhűtőrész
Super Coola készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható
Hűtési ajtóriasztása készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható
Fagyasztási ajtóriasztás
A hálózatba kapcsolási megoldásutólag felszerelhető
Éjszakai módalkalmazáson keresztül beállítható
Kijelzőzára készüléken beállítható
Hűtőrész beállítható hőmérséklet-tartománya+2 °C és +9 °C között
Hűtőrekesz klíma zónáiEasyFresh
A leolvasztás folyamataautomatikus
Légkeveréses hűtés
FreshAir-szűrő
Hűtőrész fiókkihúzó rendszere
SoftSystemSoftSystem
Belső világítás, hűtőrészLED-mennyezetvilágítás
Hűtőrész rakodófelületek száma5
ebből osztható1
ebből állítható magasságú4
VarioSafe 
Palacktárolás3-as palacktartó
Palacktároló1
Konzervtárolók száma0
VarioBoxkihúzható
Vario-dobozok2
Vajasdoboz 
Tojástartóvariálható
AjtórögzítőPalack- és konzervtároló
Magasságban állítható ajtópolcokfokozatosan állítható
Kihúzható kocsi
Száraz hátsó panel
Száraz hátfal anyaga
Dekor ajtóbelső
Dizájn ajtótárolókPrémium GlassLine
Anyag ajtó tárolópolcüveg nemesacél szegéllyel
Anyag lerakófelületek, hűtőrészüveg
Beépítési módBeépíthető
AjtószerelésFix ajtó
Konyhabútor ajtólap megengedett legnagyobb tömege16
Ajtóütközőmegcserélhető jobb
Ajtónyitási irány megfordításaönállóan lehetséges
Ajtónyitás szöge115°
Ajtótömítéscserélhető
Állítható magasságú lábak2
Szintezősínek
Szintezősínek száma0
SzellőzésBútorszellőzés
Vezérlés2,4” színes TFT-kijelző, Touch & Swipe kijelző
Csatlakozódugó típusaEuro
Csatlakozókábel (hossz)2.200 mm
Fülke méretei magasság/szélesség/mélység87,4 – 89 / 56 – 57 / 55,0 cm
Magasság / szélesség / mélység (csomagolással)931,0 / 572,0 / 622,0 mm
Méretek87,2 / 55,9 / 54,6 cm
Súly (csomagolás nélkül)35,4 kg
Súly (csomagolással)38,7 kg
Teljes térfogat *136 l
Hűtőrekeszek térfogata137 l