logo

Hűtő-, Klíma- és GasztrotechnikaFFTSvg 7521 Fagyasztóasztal dinamikus hűtéssel


2 396 477 Ft Bruttó ár // nettó 1 886 990 Ft + ÁFA (27%)


LIEBHERR 5 év garancia
Gyártó: LIEBHERR

Típus: FFTSvg 7521

Méretek: 1300x700x950 mm


Nyomtatás

Leírás

Maximális rugalmasság és teljesítmény új magasságban – a Liebherr új hűtött munkaasztalai
Akár plug-in megoldásként vagy külső aggregátoros változatban, akár ajtóval vagy fiókokkal – az új Liebherr hűtött munkaasztalok variálhatósága mindenre megoldást nyújt. És minden igényt kielégít.

Nagy teljesítményű termékkínálatunk legújabb tagja: az új Liebherr hűtött munkaasztalok. Rendkívül megbízható és precíz hűtési teljesítményük segíti Önt a professzionális csúcsteljesítmény elérésében, és gondoskodik az élelmiszerek tárolási biztonságáról és frissességéről. Továbbá a Liebherr készülékek által nyújtott kényelmes kezelhetőség és az alacsony üzemelési költségek is meggyőzőek.

Az egyedi kialakítású Liebherr hűtött munkaasztalok jól átgondolt magasságukkal és számos kivitelükkel lerövidítik az útvonalakat, optimalizálják a folyamatokat és biztosítják a biztonságos tárolást. A friss élelmiszerek karnyújtásnyira, épp ott, ahol szükség van rájuk. Az egyenletes hőmérsékleteloszlásnak köszönhetően pedig a legutolsó sarokban is megbízható és kondenzvízmentes hűtést biztosítanak. Hogy egy ajtó mögött, vagy akár három fiókban, azt Önre bízzuk. De az új hűtött munkaasztaloknak nem csak a részletekbe menő funkcionalitása meggyőző, hanem a maximálisan könnyű tisztíthatósága és a rendkívül alacsony energiaszükséglete is. A szokásos Liebherr funkciókkal, mint a hosszú élettartam és a stabilitás, hasznos választás lesz.

Friss még a leghátsó sarokban is: a Liebherr hűtött munkaasztalok gondoskodnak az élelmiszerek extra frissességéről és tartósságáról, a teljes készülékben optimális levegőeloszlásnak köszönhetően, még teljes kihasználtság mellett is.
Átfogóan higiénikus: a belül és kívül is masszív, minőségi, rozsdamentes acél gondoskodik a lehető legkönnyebb tisztíthatóságról és a kondenzátummentes és biztonságos tárolásról.
Háromszorosan rugalmas: válasszon három verzió közül: 1/3 fiók GN edények számára 15 cm-es magasságig, 1/2 fiók 26,5 cm-es magassággal vagy 2/3 fiók 37,5 cm-es magassággal, például a kereskedelemben kapható sörösrekeszekhez.
Maximálisan felhasználóbarát: a könnyű berakodáshoz az ajtók 90°-os szögnél nagyobb nyitás esetén nyitva maradnak, a fiókok pedig teljesen kihúzhatók. Ez utóbbiak a kényelmes tisztításhoz teljesen ki is vehetők.
Ultra hatékony: az állandóan emelkedő energiaköltségek megnövelik a hűtő- és mélyhűtőkészülékek hatékonyságával szemben támasztott követelményeket. A Liebherr a kompresszortól a szigetelésen át egészen az elektronikáig teljes mértékben kihasználja a takarékosságban rejlő lehetőségeket. Az eredmény szemmel látható – első sorban az üzemi rezsiszámlákban.

FFTSvg 7521 S01 hátsó felhajtás nélkül és felhajtással is rendelhető

Bruttó/nettó űrtartalom: 280/182 l
Külső méretek mm (szé./mé./ma.): 1300/700/850
Belső méretek mm (szé./mé./ma.): 840/550/570
Energiahatékonysági osztály: D
Energiafogyasztás: 1446 kWh/év
Klímaosztály/hőmérséklet osztály: 5 / L1
Környezeti hőmérséklet: +10 °C ig +40 °C
Hűtőközeg: R290
Zajszint: 63 dB
Teljesítményigény: 3,9 A
Frekvencia / feszültség: 50 Hz / 220-240 V~
Hűtőrendszer: dinamikus
Leolvasztás: automatikus
Hőmérsékleti tartomány: -10 °C ig -20 °C
Külső burkolat/szín: rozsdamentes acél/nemesacél
Ajtó/tető anyaga: nemesacél
Belső burkolat: rozsdamentes acél
Vezérlés: elektronikus
Hőmérsékletkijelző: külső digitális
Figyelmeztető jelzés zavar esetén optikai
Csatlakozó: RS 485 (opcionális)
SmartCoolingHub: retrofittable
Állítható polcok: 4
Tároló felületek száma: 6
Polcok terhelhetősége: 30 kg
Állítható lábak magassága: 100 – 150 mm
Önműködően csukódó ajtó: igen
Ajtónyitás iránya: bal fix / jobb fix
Szigetelés: 60 mm
Bruttó/nettó súly: 163/146 kg